-Sida4 -

klart.se

Kalender

 6 augusti Tisdag
 Connys.
Servering
Video:   

 13 augusti Tisdag
 EMG
Servering
Video:   

 20 augusti Tisdag
 Eva o Ingvar
Servering
Video:   

 27 augusti Tisdag
 Diggarna
Servering
Video:   


Besök nr  409703
idag  79

B  1249722 U  79Är det någon bild som du finns med på, och som du inte vill ska visas på vår hemsida så skickar du ett mail till gabrielsson.jonas@telia.com , eller slår en signal till Jonas Gabrielson tel. 033-28 00 54 eller 070-515 37 22 så kommer den att tas bort.VILL DU BLI MEDLEM........
 
Vill Du bli medlem i vår förening. Sätt då in 140 kr på vårt Bankgiro 5112-5276

Ange namn, adress och e-postadress.

OBS! Viktigt med e-postadress då det förenklar mycket och blir billigare med utskicken. 

 
Du är naturligtvis välkommen på någon av våra danskvällar på Sandsjöns Festplats och då anmäla ditt intresse för att bli medlem.
 
 

Det ger Dig social gemenskap, så mycket glädje och inte minst bra motion, på ett trevligt sätt

 

Välkommen i vår gemenskap.

Hemlig resa till Östra Viks Golfklubb Borås och Limmareds Folkets Hus 2019

 

Så har vi återigen gjort en hemlig resa för våra medlemmar i Sandsjöns Gammaldansförening.

Efter att bussarna hämtat upp resenärerna på olika platser strålade vi samman på Vianors parkering i Borås. 93 personer inklusive musik och busschaufförer deltog på resan.

Nu startade resan mot vårt första mål som var Östra Viks Golfklubb i Borås. Med skapligt väder kunde vi bjuda alla på lite rosévin och cider när vi minglade ute och trivdes tillsammans. Efter ca 30 minuter var det dags att gå in i värmen och ta plats vid borden.

En italiensk buffé serverades efter att de som så önskade fick gå till baren och köpa alternativ till lättöl och loka. Maten smakade till allas belåtenhet och man kunde backa om, så alla blev nöjda. Kaffe och kaka avslutade vår måltid.

Efter att alla tagit plats i bussarna startade de mot vårt andra mål. Vart skulle vi åka för att dansa? Många gissningar fanns men till slut hamnade vi i Limmared i Folkets Hus. En mycket fin lokal med bra dansgolv och kök.

Eva och Ingvar stod för musiken och det dröjde inte länge förrän det var full fart på dansgolvet med alla varianter på våra danser. Den första timmen var det enbart gammaldans med jägardans och dambyte för att alla skulle få chans att dansa. Därefter var det fritt att bjuda upp efter eget tycke.

I pausen serverades kaffe och en kaka (tyvärr lite kladdig).

Information om festplatsens framtid gavs av Jonas Gabrielson. Styrelsens förslag är att sälja festplatsen men att gammaldansen fortsätter ett antal år.

Anna Fagerfors redogjorde för en annan uppfattning om att ingen försäljning skall ske.

Beslut tas på vårt årsmöte i februari 2020.

Dansen fortsatte till kl. 23.00 och avslutades med stora applåder och vågen till Eva och Ingvar. Jonas tackade för en trevlig kväll och önskade alla en bra hemresa och välkomna på vårt årsmöte den 1:a februari i Hillareds Bygdegård.

Styrelsen