Senaste ändringen:    2018-02-03     Här finns vi! 2018-02-03     Årsmöte Sandsjöns GDF 2018 2018-02-03     2018-02-03     2018-02-03     2018-02-03

-Sida1 -


Klicka för större bild.


VÄLKOMMEN TILL VÅRA DANSER TISDAGAR KL. 18.30 - 22.00
Vi kommer att dansa gammaldans på vår festplats även 2018. Vi kommer att använda vår musikanläggning även i år, samt lära ut någon dans varje gång.

Vilken dans det blir kan du se i (Kalendern).

Anders tar fram musiken till danserna och Britta och Hans är dansinstruktörer samt tar fram vilka danser som ska dansas. Vi kör jägarmarsch mellan danserna, så kan alla vara med.

Fikapaus kl. 20.00 - 20.30 och efter fikat blir det "fritt att bjuda upp."

 

       DET FINNS MÖJLIGHET ATT KÖPA FIKA I PAUSEN

 

          GAMMALDANS = glad motion för alla!
 

             TOPPEN FÖR KROPPEN ÄR GAMMALDANS

 
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 

Vi dansar under sommarmånaderna maj, juni och augusti på vår egen festplats "Sandsjöns Festplats" som är vackert belägen på en udde i sjön Lysjön (Sandsjön). Festplatsen ligger nära riksväg 27, ca 1,5 mil från Borås och 3 km från Aplared - mot Växjö (se karta). Från riksväg 27 följ skyltar "Sandsjön".

Då festplatsen är vår egen gör vi allt för att bevara den och göra den trivsam för Er alla.

Att dansa sig till kondition är ett av många sätt - minst lika roligt som andra motionsformer.

                                                                     
   Välkommen till natursköna Sandsjön 2018

      för trevlig samvaro!

 

Du kan stödja vår förening genom att bli medlem eller komma till oss och dansa.
TACK FÖR ETT FINT DANSÅR 2017.
Sandsjöns GDF vill tacka alla dansare som besökte oss under sommaren 2017.

Hoppas vi ses 2018 igen.
Årsmöte Sandsjöns GDF 2018
 

Ett år går fort och med det följer alltid ett årsmöte i en förening. Som vanligt hade vi vårt möte i Hillareds bygdegård, ett mycket bra och praktiskt ställe med bra dansgolv, bra kök och köksutrustning. Mötet började 17.30 men de flesta kom i god tid för att umgås och köpa lotter. Vi hade ett lotteri med mestadels blommor, men även en del skänkta vinster. Tack för dessa.

Ordföranden inledde mötet med en liten tillbakablick hur föreningen bildades och nämnde några minnesvärda resor och möten. Ca 80 medlemmar deltog på årsmötet som avverkades i rekordfart. Det blev inga förändringar i styrelsen som får jobba på ett år till. Under punkten Sandsjön 2018 meddelades att vi kommer att ha fyra kvällar med orkester i år. Revisorerna och mötet beviljade styrelsen ansvarsfrihet för det gångna året.

Efter mötet följde en halvtimmars mingel medan styrelsen dukade fram en förrätt med västerbottensostpaj och rökt lax. Supén kunde börja. Maten hade vi beställt från ”Syskonen Anderssons Restaurang ” i Borås som alltid fixar utmärkt mat. När förrätten var slut var det framdukat varmrätt som var och en fick servera sig själv. Diggarna underhöll under supén med musik och historier till allas glädje. Dags att ta bort allt från dansgolvet så dansen kunde börja. Allt fungerar fantastiskt bra när alla hjälps åt.

Diggarna (Henrik, Janne och Conny) bjöd upp till gammaldans och dansgolvet fylldes och värmen i lokalen blev snabbt hög. Styrelsen fick stå i köket och fixa all disk en god stund.

Efter en och en halv timmas dans följde kaffepaus och därefter lotteridragning. Sen var det dags för dans igen till kl. 23.20.

Tack alla medlemmar och styrelsen som återigen gjort detta till en minnesvärd kväll.

Bildspel finns på sidan 8 (klicka här)

 Hemlig resa till Sjötofta Fritid 2017
 

Återigen har föreningen gjort en hemlig resa. Det var den 34:e resan som vi gjorde och vi får lika stor respons fortfarande. 82 personer deltog med resmål Sjötofta Fritid. De flesta hade nog gissat att vi skulle dit, med tanke på vilken färdväg vi valt. Det blir allt svårare att hitta nya resmål och därför återkommer vi till tidigare bra dansställen. Där har vi varit 2003 och 2013.

Vid framkomsten fanns tid för lite mingel innan den goda maten serverades. Till dansen spelade Conny och Ulf, och alla var snabbt uppe på dansgolvet och tog en svängom. I pausen serverades kaffe och en kaka innan ytterligare en och en halv timmes dans tog vid. Före hemfärden bjöds det på varm korv vilket uppskattades. Alla tycktes vara nöjda med arrangemanget.

Här kommer lite foton från resan.

Bildspel finns på sidan 8 (klicka här)

 
Vi fick ett brev från Olof R.
 

En högst personlig rapport om vår Hemliga resa 2017 från vår medlem Olof Rydin. För att läsa detta trevliga brev (klicka här).HJÄRTSTARTER I SANDSJÖN


Större

Nu har Sandsjöns GDF investerat i en hjärtstarter. Den finns tillgänglig på våra danser och övriga arrangemang med Sandsjöns GDF.


Är det någon bild som du finns med på........


Är det någon bild som du finns med på, och som du inte vill ska vis.. ... Läs merStörre
Vacker natur


Större
Serveringen


Större

Kön ringlar lång till vårt goda fika.


Vägbeskrivning


Större

Karta med beskrivning

Klicka härBILDER FRÅN HEMLIG RESA 2017


Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större